PIZZA AMORE MIDDELBURG

PIZZA AMORE MIDDELBURG Shoarma - Pizzeria - Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4999 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Amore Middelburg. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 12:29 Bezorging prima, maar de pizza’s matig. Grote uitgedroogde plakken ham.
26 jun 2022 om 19:46 Zeer snel bezorgd
26 jun 2022 om 2:13 Bezorgtijd: 20 min Bezorger: vriendelijk Eten: hotwings. Het enige lekkere in die Turkse vreetschuur zijn de hotwings. Altijd krokant, warm, vlezig en smaakvol.
25 jun 2022 om 23:05 Was niet goed van de keer
24 jun 2022 om 0:57 Besteld en betaald, nooit ontvangen. Na een uur gebeld, en ze zeiden dat hij net was vertrokken. Ik weet niet waar mijn pizza dan bezorgd is, maar in elk geval niet bij mij. Was dus ook gelijk de laatste keer, en bestel hier echt al jaren!
23 jun 2022 om 2:38 Bezorging prima, maar doner kebab echt zwaar ondermaats. Ze lopen in Zeeland echt achter. Van kwalitatief goede donervlees hebben ze hier nooit gehoord. De sambal was ook echt ranzig. De hotwings waren weer heerlijk, maar chilisaus kennen ze niet.
20 jun 2022 om 16:06 Frietjes waren koud. Geen aanrader dus
20 jun 2022 om 15:39 Ik bestel vaak bij jullie, maar die spare ribs waren niet te eten. Ik wist niet dat Spare Rib zo uitgedroogd en hard kon zijn. Dat mag je niet leveren. Bedrag te hoog voor de hoeveelheid in dit menu. Volgende keer weer Kipdöner die is altijd goed!
19 jun 2022 om 11:43 Friet was gekookte aardappel Bezorging duurde moker lang
17 jun 2022 om 19:10 Bestelling was niet goed de turkse pizza hadden we alleen met doner besteld zonder sla etc, maar helaas zat er weer sla etc op. Dit is de 3x keer alweer en dat vinden we niet kunnen. En we moesten meer dan 50 min wachten tot het bezorgd was.
15 jun 2022 om 9:16 Tasty
13 jun 2022 om 14:33 Altijd top!!